skaparkraft kunder

Välkommen till Skaparkraft!

Kommun, landsting, region, myndighet, småföretag, internationella TV-stationer, skolor, idrottsföreningar, studentnationer, museer, privatpersoner - variationen bland våra kunder är stor och spänner över många olika branscher. Denna mångfald inspirerar och motiverar oss samtidigt som vår kundkrets ständigt expanderar.

2017 har Region Uppsala upphandlat Skaparkraft Film & Musikproduktion som leverantör för tjänster inom film och rörlig media.

Oavsett om du som är kund tillhör offentlig sektor, är småföretagare eller privatperson, så strävar vi alltid efter att skräddarsy efter dina behov och budget. Skapandet är vår drivkraft, noggrannhet och fingertoppskänsla är kärnan i vår skapande verksamhet. Vi ser fram emot att göra verklighet av dina idéer. Dina önskemål är vårt uppdrag. 

Under 2017 jobbar vi med implementering av vårt kvalitets- och miljöledningssystem som är baserat på standarden BSI 8909:2011 - Specification for a sustainability management system for film. Vi vill ta vårt ansvar för miljön och hjälpa till med att skapa en hållbar utveckling, därför kommer vi att prioritera leverantörer som tänker likadant.

miljopolicy skaparkraft  hallbar utveckling skaparkraft  kvalitetssystem skaparkraft 

 
skaparkraft offert 930

JSN Venture template designed by JoomlaShine.com